Το γραφειο μας

Η συνεργασία της Μαρίνας Δαλιάνη και του Χάρη Λαδή ξεκίνησε το έτος 2005 στο δικηγορικό γραφείο του πατέρα της Μαρίνας Δαλιάνη, ποινικολόγου Μάριου Δαλιάνη, το οποίο ιδρύθηκε το 1970 και βρίσκεται στην οδό Σόλωνος 46 στην Αθήνα. Το 2011 το γραφείο απέκτησε και νέο χώρο επί της οδού Ναυαρίνου 15 και Χαριλάου Τρικούπη.

 

Το 2015 το σχήμα μας ανανεώθηκε με την προσθήκη του νέου δικηγόρου Κωνσταντίνου Κουτούλα-Σκαλτσά και με αυτή τη μορφή συνεχίζουμε μέχρι σήμερα.

 

Συνεχίζοντας την πολυετή παράδοση της παροχής εξειδικευμένων νομικών υπηρεσιών υψηλού επιστημονικού επιπέδου, το γραφείο μας καλύπτει πρωτίστως το σύνολο του γνωστικού αντικειμένου του ποινικού δικαίου με παρουσία ενώπιον των δικαστηρίων ουσίας σε όλη την επικράτεια, του Αρείου Πάγου και του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Επίσης καλύπτονται με επιστημονική επάρκεια επιλεγμένοι τομείς στο πεδίο του αστικού και του διοικητικού δικαίου.

 

Επιδιώκουμε την οικοδόμηση ειλικρινών σχέσεων εμπιστοσύνης με τους εντολείς μας και αντιμετωπίζουμε με αφοσίωση την κάθε ξεχωριστή περίπτωση. Στοχεύουμε στον έγκαιρο και αποτελεσματικό χειρισμό των υποθέσεων που μας ανατίθενται, αναζητώντας πάντοτε εξειδικευμένες και εξατομικευμένες λύσεις για την προάσπιση των δικαιωμάτων των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται.

 

Παράλληλα, σε πείσμα των καιρών, πιστεύουμε σε αξίες όπως η διαρκής βελτίωση και επιμόρφωση του επιστήμονα-επαγγελματία. Έτσι προσπαθούμε να αναβαθμίζουμε διαρκώς την ποιότητα των υπηρεσιών μας, συμβάλλοντας παράλληλα το μικρό μας λιθαράκι στην προαγωγή της επιστήμης μας, αλλά και στην εμπέδωση του κράτους δικαίου.

 

Οι υπηρεσίες μας, πέραν της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, υποστηρίζονται μέσω ενός εκτεταμένου δικτύου συνεργατών και σε πολλές πόλεις της επικράτειας.

Το γραφειο μας

Η συνεργασία Χάρη Λαδή και Μαρίνας Δαλιάνη ξεκίνησε το 2005 και το 2011 μεταφερθήκαμε στο ιδιόκτητο γραφείο μας επί της οδού Ναυαρίνου 15 και Χαριλάου Τρικούπη στο κέντρο της Αθήνας.

 

Το 2015 προστέθηκε στο σχήμα μας ο Κωνσταντίνος Κουτούλας-Σκαλτσάς και με αυτή τη μορφή συνεχίζουμε μέχρι σήμερα.

 

Επιδιώκουμε την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιστημονικού επιπέδου, χτίζοντας ειλικρινείς σχέσεις εμπιστοσύνης με τους εντολείς μας και αντιμετωπίζοντας με αφοσίωση την κάθε ξεχωριστή περίπτωση. Στοχεύουμε στον έγκαιρο και αποτελεσματικό χειρισμό των υποθέσεων που μας ανατίθενται, αναζητώντας πάντοτε εξειδικευμένες και εξατομικευμένες λύσεις για την προάσπιση των δικαιωμάτων των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται.

 

Παράλληλα, σε πείσμα των καιρών, πιστεύουμε σε αξίες όπως η διαρκής βελτίωση και επιμόρφωση του επιστήμονα-επαγγελματία. Έτσι θεωρούμε ότι βελτιώνουμε διαρκώς την ποιότητα των υπηρεσιών μας και παράλληλα προσπαθούμε να συμβάλλουμε το μικρό μας λιθαράκι στην προαγωγή της επιστήμης μας, αλλά και στην εμπέδωση του κράτους δικαίου. Υλοποιώντας τους στόχους αυτούς, είμαστε στην ευχάριστη θέση, μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, να μπορούμε να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

 

Οι υπηρεσίες μας, πέραν της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, υποστηρίζονται μέσω ενός εκτεταμένου δικτύου συνεργατών και σε πολλές πόλεις της επικράτειας.